Η Ambulance-Orthopedisi υποστηρίζει το 1o Olympic Village Run!


Την προσεχή Κυριακή 09 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Olympic Village Run, πέριξ και εντός των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού.

Η διοργάνωση συνολικά και ειδικότερα οι διαδρομές, πραγματικά κινούνται σε περιβάλλον ασφαλές, όσο αφορά την παρουσία τροχοφόρων.

Η Οργανωτική Επιτροπή εκτός της οργανωτικής επιτυχίας δίνει μεγάλη προσοχή και στην ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ένωσε λοιπόν τις δυνάμεις της με την Ambulance-Orthopedisi που θα φροντίζει για την παροχή πρώτων βοηθειών στο χώρο της διοργάνωσης και εάν παραστεί ανάγκη μεταφοράς σε πλησιέστερο νοσοκομείο ή κλινική.

Η Ambulance-Orthopedisi θα είναι παρούσα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης με πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και διασώστες φροντίζοντας για την ομαλή έκβασή της.

 Η πολύχρονη εμπειρία της εγγυώνται την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

AmbulanceOrthopedisi

 Η εταιρεία AmbulanceOrthopedisi έχει αποδείξει ότι με την πολύχρονη και δυναμική παρουσία της στο χώρο της υγείας μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία και βοηθώντας τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη για πρώτες βοήθειες ή χρειάζονται διακομιδή με ασφάλεια και υπευθυνότητα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Η Ambulanceorthopedisi είναι μια ελληνική εταιρεία στο χώρο παροχής υπηρεσιών στην υγεία. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο με δυναμική παρουσία μας έχει διδάξει πολλά. Πρωταρχικές αξίες της εταιρείας είναι ο σεβασμός στον ασθενή και στις ανάγκες του. Διατηρούμε υψηλά το επίπεδο ευθύνης για κάθε περιστατικό που μας χρειάζεται.

Τα σύγχρονα ασθενοφόρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και με σύγχρονα μηχανήματα και στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένους διασώστες – νοσηλευτές.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και ανταποκρινόμαστε πλήρως σε κάθε απαιτητική διακομιδή με την εμπειρία και την εκπαίδευση μας.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό 24 ώρες το 24ωρο και με συνοδεία γιατρού προαιρετικά εφόσον απαιτείται.

Κάθε διακομιδή για εμάς είναι ξεχωριστή με ιδιαιτερότητες που αξιολογώντας τες τις αντιμετωπίζουμε.

Δίπλα σας με σεβασμό και πιστοί στο καθήκον!

Η εταιρεία δεν απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες. Η πανελλαδική κάλυψη αφορά

 – πολιτιστικές εκδηλώσεις

– επαναπατρισμοί ασθενών

– ασφαλιστικές εταιρείες

– καλύψεις αγώνων και ομάδων

 Η μέρα της διοργάνωσης πλησιάζει και να θυμίσουμε για άλλη μια φορά για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

Κατά την διαδικασία εγγραφής οι δρομείς επέλεγαν το σημείο παραλαβής που τους εξυπηρετούσε, που αναφέρετε και στο απαντητικό email που λάμβαναν.

Η παραλαβή και από τα 3 σημεία – καταστήματα θα μπορεί να πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο 08 Οκτωβρίου και ώρες 11:00 – 18:00.

Κατ΄ εξαίρεση και μόνο μετά από συνεννόηση με την διοργάνωση, θα μπορούν να παραλάβουν δρομείς προερχόμενοι από μακρινούς προορισμούς.

Οι γραμματείες παραλαβής:

  • Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού (Δυτικό Κλειστό Γυμναστήριο)
  • ΚατάστημαRUNDOME |  Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76
  • ΚατάστημαCosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

 

Δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές την ημέρα της διοργάνωσης.

Το 1ο Olympic Village Run αποτελεί διοργάνωση και θα υλοποιηθεί από την MYSPORTEVENT με συνδιοργανωτή το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού και σκοπό έχει να ξανασυστήσει στην αθλητική οικογένεια το μοναδικό αυτό αθλητικό συγκρότημα, το οποίο αναβιώνει μετά από τις ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την ίδρυση του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να τρέξεις στην νέα δρομική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στους πρόποδες της Πάρνηθας, πέριξ και εντός των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.olympicvillagerun.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/olympicvillagerun

Instagram: https://www.instagram.com/olympicvillagerun

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Olympic Village Run!!  Ένας αγώνας με Ολυμπιακή ιστορία!!